• Fysioterapia
  Fysioterapia

  Hieronnalla lisäät kehosi hyvinvointia.

 • Manuaalinen terapia
  Manuaalinen terapia

  Pääpaino on hermo-, lihas- ja niveltoimintojen tutkimisessa, niiden vaurioiden ja toimintahäiriöiden korjaamisessa sekä ennaltaehkäisyssä.

 • Terapeuttinen harjoittelu
  Terapeuttinen harjoittelu

  Ohjaus, seuranta, kontrolli ja asteittain siirtyminen yhä toiminnallisempaan ja aktiivisempaan harjoitteluun.

Ajanvaraus

luuri 065 112 662

shop logo1

Yhteystiedot

Fysioterapia Tuula Kallioniemi

Alavuden virastotalo
Torikatu 1
63300 Alavus

info@fysioterapia-tuulakallioniemi.net

Fysioterapia Tuula Kallioniemi

kuvaFysioterapia Tuula Kallioniemi tarjoaa monipuolisia ja ajanmukaisia fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Alavudella vuodesta 1995 toimineessa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä fysioterapeuttina Tuula Kallioniemi ja vuokratiloissa jalkahoitajana Tarja Pohjala.

Toimimme valtion virastotalossa, osoitteessa Torikatu 1. Toimitiloissamme (135 m² ) on kolme erillistä hoitohuonetta ja 30m² suuruinen kuntosalitila monipuolisine harjoitusvälineineen. 

Fysioterapiamme ja kuntoutuksemme perustana on kattava fysioterapeuttinen tutkimus. Kouluttaudumme säännöllisesti taataksemme ajanmukaisen kuntoutuksen. Lääkärin lähetteellä tehtävät fysioterapeuttiset tutkimukset ja hoidot sekä fysikaaliset hoidot ovat osittain KELA:n korvattavia hoitotoimenpiteitä. 

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutukseen sekä vaikeavammaisten asiakkaiden  kuntoutukseen. Erityisalanamme ovat mm. lantionpohjan fysioterapia (Tuula) ja vaativa lääkinnällinen kuntoutus. Palveluvalikoimamme ja asiantunteva henkilökuntamme mahdollistavat Sinulle laadukkaan hoidon.

Toimimme MEDITEAM-shop jälleenmyyjänä. Meiltä tukisukat, lentosukat ja pienapuvälineet arjen askareiden helpottamiseksi. Lisäksi valikoimissamme tuet, ortoosit, patjat ja tyynyt. Varaathan ajan etukäteen tukien ja hoitosukkien sovittamiseen.